Què fem a la comissió Reivindicativa?

Aquesta comissió es va crear amb l’esperit d’impulsar diverses accions per defensar la qualitat de l’educació que reben els nostres fills i filles, així com coordinar les intervencions que ens permetin participar des del primer moment en les decisions que repercuteixen en la seva educació.

Treballem de la mà de la Coordinadora d’AFAs d’Escoles de la Dreta de l’eixample i amb el Consell Escolar de Districte, mantenint contacte amb l’Ajuntament de Barcelona i amb el Consorci d’Educació.

En els últims cursos, hem treballat en aquests temes:

– El Decret de menjador

– La millora de la infraestructura de l’escola davant del grup addicional que va entrar el curs 2017/18 (bolet de P3) i actualment tot el que es refereix a benestar i comfort tèrmic davant les altes temperatures

– El nou sistema d’adscripcions als instituts i l’impacte per a l’alumnat de la Tabor, així com la defensa de l’adscripció al nou IES Angeleta Ferrer.

– La defensa d’un entorn escolar més segur, pacífic i saludable, amb la participació en la comissió de seguiment del pla Superilla Barcelona, que inclou el carrer Cartagena com a eix verd.

– La defensa de la seguretat i protecció dels infants a l’entrada de l’escola, demanant accions com la instal·lació d’unes tanques per a l’entrada de la comunitat de grans pel carrer Mallorca, reductors de velocitat al carrer Cartagena i el marcat de les distàncies en les diferents entrades.

– L’aportació a l’escola de potus, plantes purificadores de l’aire i la lluita contra la contaminació ambiental i el canci climàtic que afecta l’escola i l’alumnat.

Si tens algun dubte, suggeriment, idea o vols col·laborar amb la comissió, escriu al correu de l’AFA i et posarem en contacte amb tu.