Festa final de curs 2023-24

Tanquem el curs com cal: amb un sopar de germanor.

Després del festival Servitabor totes les famílies ens reunirem al pati de l’escola per celebrar un sopar de germanor (a peu dret) en el qual cada família porta un plat per compartir amb la resta. Us proposem que us organitzeu per classes, per no repetir i poder tastar plats diferents.

La Comissió de festes i la resta de l’Afa prepararem les taules i us convidarem a crispetes i llimonada que estaran distribuïts per taules (fins a exhaurir les existències).

Recordeu: Portar plats, gots, coberts i estovalles (a poder ser reutilitzables). Sereu benvingudes i benvinguts a donar un cop de mà a la Comissió de festes abans de l’inici del festival a partir de les 15:30h per muntar les taules i decorar l’espai.

Un pati ben net! En finalitzar la festa recollirem les taules i les papereres entre tots/totes per tal de deixar el pati tal i com l’hem trobat. No es permetrà cuinar ni sopar a dins del menjador.

Animeu-vos-hi!