L’AFA

Benvingudes i benvinguts al nostre espai web!

Som l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Tabor de Barcelona, un espai que les famílies sòcies converteixen en un punt de trobada participatiu. La nostra missió és clara: acompanyar les famílies en el seu pas per l’escola i fer els possibles perquè el desenvolupament de l’alumnat sigui d’èxit.

A l’AFA creiem fermament que la col·laboració entre famílies, docents i escola és fonamental per a un entorn educatiu enriquidor. És per això que us convidem a unir-vos i ser part activa d’aquesta experiència. La vostra participació és clau per construir ponts entre els diferents actors de la comunitat educativa.

Com a AFA treballem de la mà amb les famílies i l’escola per crear un entorn on els nostres alumnes puguin créixer i aprendre. La vostra implicació no només reforça els llaços familiars sinó que també té un impacte directe en els resultats acadèmics dels nostres fills i filles.

Estem aquí per oferir suport, compartir coneixements i fomentar la comunicació. A través de les nostres activitats i iniciatives, aspirem a crear una xarxa d’ajuda mútua i a ser un suport constant en el viatge educatiu dels nostres fills.

Us convidem a explorar el nostre espai web, a participar activament en les nostres iniciatives i a ser part de la construcció d’una comunitat educativa forta i unida.

Gràcies per formar part de la nostra AFA. Juntes som més fortes, Juntes som Tabor.