Fes-te’n soci@!

Per donar-te d’alta només has d’omplir el full de dades i portar-lo a la nostra seu en l’horari d’oficina.

  • DESCOMPTES: si et fas soci@ podràs optar a descomptes en les activitats extraescolars, i l’horari d’acollida, però a més podràs participar d’altres activitats que s’organitzin amb descompte (festes, sortides, etc.)

  • MENJADOR: cada família sòcia podrà anar a dinar a l’escola una vegada l’any per saber com funciona l’espai de menjador, quines activitats es fan i saber de primera mà les necessitats del servei per alimentar correctament les criatures. Organitzarem cada any una reunió menjador-famílies per resoldre tots els dubtes sobre l’alimentació i l’espai de menjador.

  • EXTRAESCOLARS: a part de l’extraescolar de Teatre que gestionem, volem impulsar noves extraescolars a través de l’AFA que responguin als interessos i les necessitats de les famílies, com és l’anglès a un preu assequible.

  • COMUNITAT: vincle entre famílies, amb l’escola, amb l’entorn. Famílies més connectades que sentim que formem part del mateix projecte. Podràs vincular-te i aportar allò que vulguis a l’escola a través de les comissions de l’AFA: festes, reivindicativa, comunicació, menjador, extraescolars, etc.

  • QUALITAT DE L’ENSENYAMENT: les famílies han de conèixer el projecte educatiu de l’escola, i han de poder dir la seva i col·laborar-hi, perquè l’educació no és només l’escola. Volem participar amb la direcció i el claustre en un debat sobre l’ensenyament i el què podem aportar les famílies al mateix, reivindicant més recursos i millores al Consorci, juntament amb altres escoles del Districte, quan sigui necessari.