Què fem a la comissió de Festes?

A la comissió de Festes organitzem i/o col·laborem en les celebracions que es fan a l’escola. La nostra idea es crear esdeveniments per moments especials i  fomentar la cohesió de la comunitat Tabor realitzant durant el curs activitats que potenciïn la participació dels infants i les seves famílies en els aspectes més lúdics de l’escola. Tots els beneficis obtinguts en les festes els invertim en l’escola.

Preparem amb molta il·lusió la Festa de Benvinguda, que marca l’inici de l’any escolar i ofereix a les famílies, als alumnes, al claustre i al personal escolar l’oportunitat de retrobar-se després de les vacances i rebre les noves famílies que comencen el curs a la nostra escola. 

Organitzem i col·laborem en la celebració de les principals tradicions a l’escola, com la Castanyada, el Concert de Nadal, el Carnaval o la Diada de Sant Jordi i ens fem càrrec de la Festa de Final de Curs, juntament amb Servitabor, per tancar l’any escolar amb alegria i agraïment.

És important destacar que a l’escola comptem amb la participació de la colla gegantera de la Tabor, encarregada de fer ballar els nostres Gegants: el Taborí i el Follet Lector. Les dues figures, recuperades per l’AFA, són patrimoni de l’escola i peces fonamentals per enriquir les festes amb elements tradicionals.  

A totes les famílies de la comunitat, us animem a unir-vos al nostre projecte. Moltes gràcies!

En mig de la pandèmia vam aconseguir fer una festa!!
Festa de castanyada 2021 i benvinguda a les famílies de P3, tot un èxit!!