Què fem a la comissió de Festes?

La comissió de festes potencia la col·laboració entre l’escola i les families en l’organització d’algunes festes que es realitzen durant el curs i dins de l’horari escolar com el Concert de Nadal i la Festa de Sant Jordi.  Així també col·labora amb el festival de fi de curs que organitzarem amb Servitabor i l’escola.

Per altra banda, la comissió de festes organitza i dinamitza actes i trobades fora de l’horari escolar, amb l’objectiu de que l’escola estigui present al barri, així també amb l’objectiu de crear un espai de participació i de relació de les families més enllà de l’àmbit escolar.

Tots som Tabor!

El proper dijous 22 de setembre, amb motiu de celebrar la benvinguda a un curs que esperem sigui de normalitat i aprofitant l’entrada a la Festa Major de la ciutat, us volem convidar a famílies, alumnat, professorat i direcció a una SUPERFESTA a l’escola!!

La festa començarà a les 17:00 però tindrà de tot: berenar amb coca feta per Servitabor, crispetes i llimonada, espectacles de gegants, música i ball, i una actuació i taller exclusiva dels Castellers de la Sagrada Família. I altres sorpreses que estem preparant des de l’AFA i l’escola.

Com comprendràs hi ha molta feina a fer, i ens queden dues setmanes, així que serà benvinguda la teva ajuda. Contacta amb nosaltres a l’email o al telèfon de l’AFA, o vine a la reunió del proper dimarts 13 a les 17:30 a l’escola.

Festa Major de Tabor!!

EN mig de la pandèmia vam aconseguir fer una festa!!
Festa de castanyada 2021 i benvinguda a les famílies de P3, tot un èxit!!

* Clicka sobre les imatges per ampliar

Marta Gonzalez

Eli Hernández

Idoia Farràs

Maria Yudego

Jordi Moliner