Presentació

Tabor ets tu!

Aquest lema, resumeix l’esperit de la nova Junta i l’objectiu que ens guia. El context ha canviat i les famílies volem tornar a sentir-nos part de l’escola, volem recuperar l’esperit de comunitat, sentir-nos Tabor. Una de les nostres línies prioritàries és fomentar la participació de les famílies a l’escola, al mateix temps que intentem apropar l’escola (direcció, mestres, etc.) a les famílies. I és que la Direcció, el claustre, Servitabor, les famílies i tot l’alumnat som Tabor.

Fer comunitat organitzant dins l’escola festes, conferències, jornades de portes obertes, actes solidaris, etc. Reclamar més recursos i millores en les infraestructures de l’escola. Vetllar pel bon funcionament de les extraescolars i del servei de menjador. Donar a conèixer les línies educatives de l’escola i col·laborar a potenciar-les i millorar-les juntament amb la Direcció i el claustre.

Què pots esperar de l’AFA? T’ajudarem en tot allò que calgui per a que tingueu una estada satisfactòria a l’escola. Volem que les famílies participin de millorar l’escola i la comunitat. Motivar l’interès de les famílies per l’escola perquè sabem que aquestes connexions es tradueixen en més èxit educatiu pels nostres infants. Volem ser una AFA el més oberta i transparent possible. Per això impulsarem una nova forma de comunicar-nos, més amena, directa i engrescadora.

Si vols una millor escola, participa a l’AFA. Tabor ets tu!

ENS ORGANITZEM PER COMISSIONS:

  • Inclusiva: sensibilitzar l’alumnat i famílies envers la inclusió educativa, convidar especialistes, maleta viatgera, entre altres.
  • Menjador: Contractació, seguiment i acompanyament de l’espai d’acollida i migdia i casals.
  • Festes: La Tabor de les cultures, Nadal, cloendes, fi de curs de sisè.
  • Reivindicativa: Formar part de processos de millorar de l’escola, del barri o de l’entorn com Decidim Barcelona, Eixample respira, entre altres.
  • Extraescolars: Organització i seguiment de les extraescolars.
  • Comunicació: publicacions al web, Instagram i Twitter amb notícies de l’escola o relacionades amb l’educació, web de l’escola.