Què fem a la comissió d’Extraescolars?

La nostra missió és enriquir l’experiència educativa de l’alumnat a través d’una oferta d’activitats que promogui el desenvolupament personal i social d’una forma igualitària.

Planifiquem la graella d’activitats cada curs, mirant de donar continuïtat al projecte i incloent-hi noves propostes. Per qüestions generals, també fem d’enllaç entre les famílies i les entitats i el personal que ofereix les activitats.

Teatre Tabor

Grup de teatre de l’escola, que dirigeix l’actor i coach d’interpretació Benjamí Conesa (Rent, Hair, Mamma Mía, La Bella y la Bestia,… ) i que gestiona directament l’AFA.

S’adreça als alumnes de 1r a 6è als qui ofereix l’oportunitat de fer una immersió en l’art teatral i desenvolupar les seves habilitats escèniques. Es treballen diferents aspectes, com la improvisació, la memòria, la lectura i la creació de guions i la preparació d’una obra de teatre que es presenta a final de curs a la Mostra de Teatre Tabor.

Activitats esportives

Totes les activitats esportives extraescolars es fan al Claror Cartagena, entitat amb la qual l’escola comparteix alguns espais. Fem de nexe entre les famílies i el Claror Cartagena per oferir una gamma d’activitats adaptades a l’edat i als interessos de l’alumnat, des d’I-3 fins a 6è, i per promoure la seva salut física i la cohesió de la comunitat.

L’oferta inclou piscina, psicomotricitat, iniciació esportiva, futbol sala, vòlei, judo, gimnàstica rítmica, patinatge i bàdminton.

Extraescolars Servitabor

Són les activitats que Servitabor ofereix a les instal·lacions de l’escola fora de les hores lectives. Estan pensades perquè els infants puguin dedicar temps a les seves aficions personals, combinant diversió i descans en un entorn privilegiat per potenciar el seu desenvolupament. Temps de lleure per aprendre a viure i a conviure.

L’oferta inclou Arts creatives, Conversa en anglès, Dansa moderna, Guitarra, Escacs, Inforoboti-k, Explica’m un conte.