Adolescents i mòbil: el gran debat social

El que va començar sent la guspira d’una revolta de famílies al barri del Poblenou de Barcelona és avui ja un gran debat social que s’estén arreu d’Europa. Mòbil, a partir de quina edat?

El 14 de desembre tindrà lloc el primer debat participatiu entre famílies, comunitat educativa i professionals sanitaris. Serà a les 18 hores, a la biblioteca Manuel Arranz del barri de Poblenou de Barcelona, origen del moviment Adolescència lliure de mòbils.

El col·loqui està obert a la participació de tothom, assistents i no assistents. Podeu fer arribar les vostres preguntes per l’acte per via d’aquest formulari: https://forms.gle/UCWZkp1igWpGtJRv6

Serà el primer debat participatiu entre famílies, comunitat educativa i professionals sanitaris, implicant tots els agents socials responsables de vetllar per l’ús saludable de les pantalles entre adolescents.

Voleu saber quins professionals experts les respondran? El neurocientífic David Bueno; la portaveu del moviment Adolescència lliure de mòbils, Tamara Fernandez; el psicòleg clínic, José Ramón Ubieto; i la directora de La Salle Premià de Mar, Marta Mas, un dels centres educatius pioners en regular l’ús dels mòbils a les aules.