Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Més de 50 dones han mort assassinades aquest any a Espanya víctimes de la violència masclista. D’aquestes, una quinzena a Catalunya. És una xacra vergonyant i creixent, que deixa al seu pas famílies devastades i nenes i nens desemparats. 

És la cara més dura del masclisme, però no pas l’única: sous més baixos, dobles jornades, menyspreus, assetjaments, invisibilitzacions i un llarg etcètera. 

Totes les accions són poques, però totes i cadascuna són necessàries per aturar aquesta epidèmia de violència. I és per això que us demanem només: un minut per dir prou.  

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25N) farem un minut de silenci divendres 24 de novembre a les 9:00 del matí a la porta de l’escola. És una acció que convoquem de forma conjunta el claustre, l’equip directiu, Servitabor i l’AFA.

Us hi esperem a totes i a tots però apel·lem especialment, ara més que mai, els homes de la Tabor: mestres, pares, monitors, administratius, avis. 

Perquè volem que el vostre PROU! també se senti alt i fort. Perquè sou imprescindibles per barrar el pas al masclisme: els homes que exerceixen la violència (física, psicològica, sexual, econòmica…) no es poden sentir encoratjats pel silenci dels altres homes.

Perquè el masclisme ens fa mal a tots: a les dones, a les nenes, als nens i, també, als homes. 

Us hi esperem!