Reivindiquem una escola en condicions!

Estem molt contentes que l’escola hagi invertit part dels diners sobrants en dos nous parcs infantils a l’escola. La degradació dels anteriors era tal que no passarien cap auditoria de seguretat. Encara i així, aquesta fórmula de despesa no és la ideal, ja que és el Consorci d’Educació de Barcelona qui ha de garantir les infraestructures de l’escola Tabor i de totes les escoles de la ciutat.

Un altra aspecte que des de l’AFA ens preocupa i que estem fent costat a la direcció és la de la millora de les condicions tèrmiques tant de les classes com dels patis. Actualment per exemple, ens trobem que al pati superior de l’escola, a sobre del Claror, hi ha uns tendals absolutament foradats que deixen passar tot el sol i la calor a l’alumnat que fa l’esbarjo allà. Encara que el Consorci té un pressupost per poder-los arreglar fins ara no l’han dut a terme, i ens trobem un setembre i un estiu que vindrà molt calurosos.

Esperem que le darreres notícies sobre la necessitat de ventiladors i climatització, així com les millores en tot tipus de cobertes per fer ombra arribin també a Tabor. N’estarem pendents i ens mobilitzarem si cal.

Aquestes i altres reivindicacions son necessàries des de l’AFA per millorar l’escola. Apunta’t-hi si hi tens interès i et posarem en contacte amb la comissió reivindicativa.