Cicle conferències: ‘Créixer entre entre pantalles’

Avui els dispositius digitals són al centre de les activitats quotidianes. La infància i l’adolescència, com etapes vitals de desenvolupament i formació personal, són especialment sensibles a l’hora d’incloure les tecnologies digitals. Com s’està fent? Com s’articula la interacció que fan amb les pantalles? Quin impacte té aquesta relació?

Aquestes són algunes de les qüestions que es volen tractar des del cicle de conferències Créixer entre entre pantalles? Educació, tecnologies i democràcia organitzat pel Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de Barcelona. Organitzada en quatre dijous a partir de les 18.00 hores:

Totes aquestes qüestions responen a un model tecnològic global, en qual hi ha agents amb una gran capacitat de decisió, administracions públiques amb recursos i capacitat d’incidència i una ciutadania preocupada, i cada cop més organitzada, que vol decidir com les tecnologies entren a la vida de les seves filles i fills.

En aquesta primera sessió del cicle Créixer entre pantalles? Educació, tecnologies i democràcia compartiran espai amb Tamara Fernández, de la Plataforma Adolescència lliure de Mòbils de Poblenou, Mercè Botella de Som Connexió, Sandra Gómez de la Fundació Ferrer i Guàrdia i amb la iniciativa. Entre totes compartirem coneixements i experiències per entendre i endinsar-nos en aquesta convivència complexa.

Si en voleu saber més, podeu consultar-ne el programa